Hamburgu zgjidhet vendi më i mirë në botë për jetë të natës

Hamburgu është radhitur i pari si vendi më i mirë në botë për të dalë natën, duke mposhtur kështu qytetet si Nju Jorku dhe Dublini, përderisa Londra nuk hyri as në 20’she.

Një studim i madh i radhiti 41 qytete të mëdha të 27 vendeve të ndryshme bazuar në pesë kategori, duke përfshirë kualitetin e jetës së natës, miqësinë e vendasve, sigurinë dhe transportin.

Dhe doli që qyteti i dytë më i madh i Gjermanisë vlerësohet si më i miri në këto kategori, duke u radhitur më lartë se të tjerat.

Ky qytet vlerësohet se është i hapur për turistët, me vendorët të cilët janë shumë miqësorë dhe me linjat e transportit të cilat ua mundësojnë njerëzve të lëvizin në destinacionet kyçe.

Kjo është lista e plotë me vendet më të mira në botë për jetë të natës:

1. Hamburgu

2. Kopenhaga

3. Berlini

4. Dublini

5. Amsterdami

6. San Francisko

7. Gothenburg

8. Praga

9. Varshava

10. Nju Jorku

11. Stockholmi

12. Helsinki

13. Madridi

14. Boston

15. Pretoria

16. Shanghai

17. St. Petersburg

18. Toronto

19. Mumbai

20. Parisi

21. Barcelona 

22. Vancouver

23. Çikago

24. Delhi

25. Jakarta

26. Londra

27. Kuala Lumpur

28. Sidnei

29. Stambolli

30. Bangkoku

31. Moska

32. Milano

33. Mexico City

34. Sao Paulo

35. Johannesburgu

36. Pekini

37. Seuli

38. Rio de Zhaniero

39. Roma

40. Ankaraja

41. Tokio