Hotel në sajë, atraksioni i mahnitshëm në Finlandë

Një hotel i vogël i lëvizshëm është lëshuar në Finlandën Arktike, me një kabinë qelqi në saj që iu ofron mysafirëve pamje mahnitëse të Dritave Veriore.

Lëshuar nga Off the Map Travel, kabina për dy persona është vetëm 2.4m e gjerë, rreth 4.5m e gjatë dhe 1.9m e gjatë.

Brenda, hoteli është i pajisur me të gjitha gjërat e nevojshme, duke përfshirë një shtrat komod, një tavolinë të vogël, ngrohës me gaz dhe një tualet shtesë.

Hoteli i vogël ka edhe një çati të pastër, në mënyrë që mysafirët të mund t’i shohin Dritat Veriore përderisa qëndrojnë shtrirë.

Se si duket ky hotel i mahnitshëm, shihni fotot më poshtë: