Hotelet më të mira në botë ndodhen brenda shpellave

Hotele të tilla vështirë se keni parë ndonjëherë – përveç shpellave të tilla.

Të ndodhur thellë në korën e Tokës, MailOnline Travel ka gjetur hotelet më të bukura nëpër botë, të cilët ndodhen në shpella.

Pa dritare dhe recepcion, këto hotele i ftojnë mysafirët që të takohen me Nënën Natyrë në një mënyrë krejt tjetër.

Shpella e Përroit Beckham, Arkansas – SHBA

Hoteli Shpellë në Kanionin e Madh, Arizona – SHBA

Shpella Vëzhguese, Australi Jugore

Shpella e Minierës së Argjendit, Suedi

Sextantio Le Grotte Della Civita, Matera – Itali

Hoteli Shpellë “Gamirasu”, Turqi

Shpella e Kokopellit, Meksikë