Hoteli në Maldive, i krijuar vetëm për të nxjerrë foto mahnitëse për Instagram

Ardhja e rrjeteve sociale ka ngjallur presion mbi pushuesit, për të bërë fotografi më të mira.

Kështu një hotel me pesë yje në Maldive po iu ofron pushuesve pak ndihmë, në këtë aspekt.

Hoteli Conrad Hilton Resort në ishullin Rangali ka punësuar punonjës vetëm për t’iu treguar pushuesve se ku mund t’i nxjerrin fotografitë më të mira për rrjete sociale.

Këto vende po quhen “Shtigjet e Instagramit” – dhe rezultatet nga bërja e fotografive aty janë mahnitëse.

Disa prej fotove të nxjerra në këto shtigje mund t’i shihni më poshtë: