Instagrami i këtij 16-vjeçari po mahnitë të gjithë me fotot e udhëtimeve

Jannik Obenhoff është një fotograf 16 vjeç. Ai jeton në Gjermani, një vend i bekuar me pyje, male dhe liqene të kaltra.

Jannik dashuron natyrën dhe filloi të bënte fotografi që në moshën 13 vjeçe, kur ai e bëri fotografinë si hobi.

Kur nuk studion, Jannik del nëpër Gjermani dhe merr fotografi mahnitëse të natyrës dhe i shpërndan ato me më shumë se 200 mijë ndjekës në Instagram.

Fotografitë e tij mund t’i shihni më poshtë:

16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-22-57c9398eb5399__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-23-57c93991d9ce9__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-25-57c9399898db6__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-29-57c939a6711f6__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-30-57c939aa8ca2b__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-34-57c939b686acd__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-36-57c939bc88f1c__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-37-57c939c084a75__700 16-Year-Old-German-Photographer-Takes-Stunning-Photos-Of-His-Home-Country-57c9440475596__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-7-57c9395cbcf85__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-11-57c93969acb1d__700 (1) 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-12-57c9396ca515c__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-13-57c9396fbdc0e__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-14-57c93972bc08e__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-18-57c93980b86e6__700 16-year-old-nature-photographer-jannik-obenhoff-21-57c9398b1e37e__700