Ja sa magjik duket dimri në Moskën e mbuluar me dëborë

Një “stuhi dëbore” përreth arkitekturës mahnitëse dhe pemëve të mbushura me drita, e shfaq Moskën shumë magjike gjatë stinës së dimrit.

Duke e përshkruar kryeqytetin si një qytet i nxjerrë nga përrallat, fotografja ruse Kristina Makeeva ka nxjerrë fotografi mahnitëse të qytetit të mbuluar me dëborë.

Ikonat ndriçuese, duke përfshirë Teatrin Bolshoi, Katedralen e Shën Vasilit dhe Sheshin e Kuq, shfaqin një pamje mahnitëse të Moskës gjatë sezonit të festave.

Me 178,000 ndjekës në Instagram, Makeeva tha se i bëri fotografitë për të treguar se sa magjik mund të jetë qyteti në këtë kohë të vitit, pavarësisht temperaturave thumbuese.

Ne kemi marrë këto fotografi nga profili i fotografes në Instagram, për t’ju treguar pamjen përrallore të Moskës gjatë këtij sezoni.

Shikoni ato:

3B5EEEAA00000578-4033384-Explosions_of_light_Tree_lights_shimmer_on_the_ground_at_amuseme-a-145_14817326480953B5EEEB300000578-4033384-image-a-143_14817326090003B5EEEB800000578-4033384-Christmas_in_the_capital_is_beautiful-a-138_14817325264083B5EEEC000000578-4033384-image-a-153_14817327758013B5EEECA00000578-4033384-image-a-152_14817327605253B5EEEE400000578-4033384-image-a-132_14817317654083B5EEEED00000578-4033384-Winter_romance_A_couple_kiss_as_snow_flakes_fall_gently_around_t-a-134_14817318442133B5EEEF800000578-4033384-A_reveller_watches_the_fireworks_with_her_cat-a-146_14817326650803B5EEF1F00000578-4033384-image-a-137_14817320335143B5EEF0000000578-4033384-image-a-154_14817327879903B5EEF0800000578-4033384-image-a-142_14817325940113B5EEF1400000578-4033384-image-a-149_14817327129593B5EEF1800000578-4033384-image-a-120_14817289409303B5EEE6D00000578-4033384-Ms_Makeeva_added_In_Moscow_winters_are_cold_of_course_but_this_t-a-144_14817326235023B5EEE7D00000578-4033384-image-a-147_14817326887863B5EEE9E00000578-4033384-A_couple_embrace_at_Kuznetsky_Most-a-141_14817325782193B5EEE7400000578-4033384-image-a-135_14817319964883B5EEE8100000578-4033384-image-a-119_14817288929493B5EEE8700000578-4033384-Kuznetsky_Most_Moscow_Russia_right_Ms_Makeeva_said_In_our_city_t-a-140_14817325638103B5EEE9100000578-4033384-Boasting_an_Instagram_following_of_178_000_fans_Ms_Makeeva_said_-a-139_14817325484883B5EEE9900000578-4033384-image-a-150_1481732726603