Ju pëlqejnë fotot nga droni? Shikoni këto foto të pabesueshme

Fotografitë ajrore ofrojnë perspektivë mahnitëse të botës, natyrës dhe ndërtesave, duke krijuar kështu një peizazh të mrekullueshëm.

Në ueb-faqen Dronestagram, përdorues të ndryshëm kanë postuar rreth 60,000 fotografi që nga viti 2014.

Mund të gjeni gjithashtu edhe 900,000 të tjera nën hashtagun e Instagramit #dronestagram.

Jeni adhurues të fotografive ajrore? Atëherë shikoni 10 fotografitë më të mira të publikuara në Dronestagram.

Bregu i Oqeanit, SHBA

Parku Kombëtar Bali Barat, Indonezi

San Francisko, Kaliforni

Guntur, Indi

Ishulli Merritt, SHBA

Biosfera e Montrealit, Kanada

Aquismon, Meksikë

Nju Jork, SHBA

Merida, Meksikë

Saint-Malo, Francë