Kapadokia, vendi ideal për të larguar frikën nga lartësitë

Kapadokia, vendi piktoresk në Turqi që njihet për balonat e ajrit dhe shpellat e lashta, është padyshim një vend që për çdo vit tërheq mijëra turistë.

Dhe në këto fotografi të publikuara nga Piotr Meller, të bëra gjatë udhëtimit të tij në Kapadokia, tregohet më së miri pse duhet ta vizitoni këtë vend madhështor.

Nëse dëshironi të largoni përgjithmonë frikën nga lartësitë, një vizitë në Kapadokia dhe një fluturim me balonë ajri është zgjidhja ideale.

Shikoni fotot më poshtë:

Balon01-589a48fe85882__880 Balon02-589a4901865c9__880 Balon03-589a49041e530__880 Balon04-589a4906cb9c1__880 Balon05-589a490b81657__880 Balony03PLF3-589a490e05f74__880 Balony06PLF3-589a4910775c4__880 Balony07PLF3-589a4912a0f7f__880 Balony09POP-589a4916c3a2b__880 Balony10POP-589a491a1feb3__880