Kështu nuk do t’i humbni kurrë valixhet në aeroport

Valixhet e humbura janë një makth për të gjithë pasagjerët.

Por ka një mënyrë se si t’i ruani valixhet tuaja. Një pasagjer ka stampuar fotografinë e tij në valixhe dhe ka shkruar në Twitter se kjo është mënyra më e mirë që mos t’i humbësh valixhet.

Pajtoheni? Shpërndajeni këtë me miqtë!

aa42