Këtij plazhi natyra i ka dhuruar një pamje mahnitëse me rërë qelqi

Ky është plazhi në Rusi në të cilin natyra ka mbledhur mbeturinat më të shëmtuara të njeriut dhe i ka kthyer në diçka të bukur.

Dikur një vend për hedhje plehrash si shishe qelqi dhe porcelani në epokën sovjetike, valët e pamëshirshme në brigjet e Paqësorit të vendit kanë mbledhur dhe lëmuar mbeturinat.

Në një ditë të nxehtë me diell, Plazhi Ussuri në afërsi të portit lindor detar të Vladivostokut, duket sikur ka rërë qelqi.

Dikur këto copa qelqi – të mbetura nga shishet e birrës, verës, vodkës dhe shampanjës – përbënin rrezik për vendasit.

Por tani natyra ka krijuar një plazh për të cilin vizitorët paguajnë për ta parë, thuhet sipas Siberian Times, që paraqiti këto fotografi mahnitëse që mund t’i shihni më poshtë.

3CA828EB00000578-4171156-image-m-38_1485771334319 3CA828FE00000578-4171156-image-a-35_1485771262937 3CA8294A00000578-4171156-image-a-43_1485771434673 3CA8295F00000578-4171156-image-a-46_1485773659552 3CA8292600000578-4171156-image-a-36_1485771286713 3CA8293700000578-4171156-image-a-44_1485771442067 3CA8297600000578-4171156-image-a-45_1485773606540