Këto foto do t’ju bëjnë të dëshironi ta vizitoni Islandën

Islanda është një vend i bukur.

Shumica e Islandës është e pabanueshme, e mbushur me shkëmbinj të lavës, fusha të gjelbra, ujëvara, akullnaja dhe vullkane.

Shumë vizitorë thonë se ky vend duket sikur të jetë në një tjetër planet.

Plus, Islanda është vend i përsosur për çdo udhëtar aventurier – vizitorët në Islandë mund të bëjnë zhytje me skafandër mes dy kontinenteve, të ngjiten në një shkretëtirë të madhe vullkanike, të ecin nëpër qendër të një akullnaje dhe më shumë.

Prej ujëvarave të mëdha e deri tek shpellat e kristalta, më poshtë mund t’i shihni fotografitë të cilat do t’ju bëjnë të dëshironi të shkoni në Islandë qysh tani.