Këto foto mahnitëse të ylberit do t’jua ndreqin ditën

Ylberi me të vërtetë përmirëson natyrën dhe e bën atë më të bukur, siç tregojnë edhe fotografitë më poshtë.

Shumë fotografë kanë qenë me fat që e kanë parë ylberin gjatë udhëtimeve të tyre me aeroplan ose thjeshtë gjatë përdorimit të një droni.

Një fotograf e kapi Ujëvaren Victoria në Afrikë të Jugut me një hark shumëngjyrësh të formuar në re.

Një tjetër kapi një pamje mahnitëse panoramë të një ylberi shumëngjyrësh mbi malin Sella Pass mes provincës së Trentinos dhe Tritolit Jugor në Itali.

Rrëshqisni më poshtë për t’i parë disa prej pamjeve më të bukura të natyrës me ylber…