Këto foto nga ajri shfaqin Dubain ashtu siç nuk e keni parë kurrë

Pothuajse mund ta ndjesh ngrohtësinë e shkretëtirave dhe aromën e detit në këto fotografi mahnitëse nga ajri të Lindjes së Mesme.

Prej plazheve të Omanit e deri tek autostradat e mbuluara me rërë të Dubait, një fotograf i talentuar ka kapur terrenet e mahnitshme të këtyre rajoneve.

Irenaeus Herok, një fotograf polak me bazë në Sidnei, ka kapur këto fotografi mahnitëse të Omanit dhe Dubait nga ajri ashtu siç nuk i keni parë asnjëherë.

Ai shpërndau punën e tij online dhe fotot e tij mund t’i shihni më poshtë:

3D51F7AC00000578-4232000-image-m-86_1487772198171 3D51F8CC00000578-4232000-image-a-113_1487781219751 3D51F8D700000578-4232000-Into_the_blue_A_fishing_boat_begins_operations_in_this_image_whi-a-14_1487840357103 3D51F76E00000578-4232000-Dubai_looks_futuristic_in_this_aerial_capture_of_the_city_taken_-a-8_1487840356927 3D51F82E00000578-4232000-The_Oman_border_makes_for_a_striking_landscape-a-15_1487840357175 3D51F83E00000578-4232000-It_s_not_the_Whitsundays_it_s_The_World_Islands_Dubai_s_artifici-a-2_1487840356741 3D51F86A00000578-4232000-Untouched_beauty_Oman_s_vast_undeveloped_coastline_of_white_sand-a-6_1487840356863 3D51F87E00000578-4232000-image-m-22_1487770992836 3D51F73800000578-4232000-Dubai_highways_swallowed_by_sand-a-4_1487840356782 3D51F82500000578-4232000-image-a-112_1487781219412 3D51F83300000578-4232000-Holidaymakers_cool_down_against_the_desert_city_s_heat_in_a_swim-a-7_1487840356867 3D51F85200000578-4232000-His_evocative_travel_snaps_have_attracted_an_avid_following_of_o-a-13_1487840357098 3D51F85600000578-4232000-Oman_s_rugged_empty_coastline-a-12_1487840357073 3D51F86600000578-4232000-image-a-23_1487770998361 3D51F87200000578-4232000-image-m-63_1487771697833 3D4866E600000578-4232000-A_pair_of_roundabouts_are_covered_by_sand-a-3_1487840356771 3D4866FF00000578-4232000-Fishing_boats_sit_at_the_edge_of_the_stretch_of_sand_in_Oman-a-9_1487840356927 3D4867A800000578-4232000-Road_to_nowhere_A_paradise_for_drivers_Oman_is_home_to_vast_open-a-10_1487840356975 3D48662D00000578-4232000-dubai_left-m-38_1487771214149 3D48660500000578-4232000-image-m-35_1487771162454 3D48673700000578-4232000-Mr_Herok_captioned_this_shot_Millions_of_years_ago_Oman_s_mounta-a-11_1487840357007 3D48674700000578-0-image-a-109_1487262609421 3D48675000000578-4232000-Dubai_left-a-64_1487771705348 3D48676500000578-4232000-Mr_Herok_offers_fresh_perspectives_on_the_sprawling_metropolis_o-a-5_1487840356836 3D48676900000578-0-image-m-108_1487262602341