Këto fotografi shfaqin ujin nga një perspektivë interesante

Është një fotografi e zorshme për ta bërë, ashtu do t’ju thotë çdo profesionist.

Por nëse bëhen siç duhen, një fotografi ‘pothuajse-nën’ – e njohur ndryshe edhe si ‘niveli i ndarë’ – mund të paraqesë një perspektivë të cilën nuk jeni në gjendje ta shohim me syrin tonë.

Një fotografi mahnitëse shfaq një peshkaqen gojëhapur në Bahamas, i cili është fotografuar gjysmë nën ujë, e gjysmë jashtë.

Një tjetër shfaq disa notarë në një lagunë, me shkëmbinjtë të cilët rrethojnë ujin e kaltër nën sipërfaqe dhe me rërën shumëngjyrëshe sipër saj.

MailOnline Travel ka publikuar disa fotografi të kapura në këtë formë, që zbulojnë skena natyrore që duken sikur janë nga një tjetër botë.