Këto fotografi të bukura shfaqin Venecian ashtu siç nuk e keni parë

Venecia, kryeqyteti i regjionit verior Veneto të Italisë, është e ndërtuar në më shumë se 100 ishuj të vegjël në një lagunë në Detin Adriatik.

Nuk ka rrugë, vetëm kanale – duke përfshirë Kanalin e Madh, që lidhë qytetin me pallatet Renaissance dhe Gothic.

Sheshi qendror, Piazza San Marco, përmban Bazilikën e Shën Markut, që është i hijeshuar me mozaikë bizantinë.

Dhe në fotografitë e fundit, të bëra nga Andruis Venaglis, ky qytet madhështor shfaqet ashtu siç nuk e keni parë ndonjëherë – duke ju bërë që të dëshironi ta vizitoni këtë qytet qysh tani.

Shikoni fotot:

SDFS-1-588fbbc2d89be__880 SDFS-18-588fbbc9150cd__880 SDFS-24-588fbbcd900f4__880 SDFS-25-588fbbd2687d6__880 SDFS-27-588fbbd65ae1a__880 SDFS-30-588fbbda6babc__880 SDFS-35-588fbbdf65cc6__880 SDFS-36-588fbbe4d4ebc__880 SDFS-38-588fbbea9e180__880 SDFS-39-588fbbef7de54__880 SDFS-48-588fbbf429f53__880 SDFS-51-588fbbf85e415__880 SDFS-52-588fbbfd6eba6__880 SDFS-57-588fbc036a03e__880 SDFS-62-588fbc0874eda__880 SDFS-64-588fbc0d466e6__880 SDFS-66-588fbc116f078__880 SDFS-67-588fbc175dc64__880 SDFS-70-588fbc1c5b5bc__880 SDFS-75-588fbc2186bbd__880 SDFS-79-588fbc263b8dc__880 SDFS-81-588fbc2b3bf68__880