Këto gjëra të pabesueshme ndodhin vetëm në Dubai

Të gjitha këto fenomene janë të zakonshme për banorët e Dubai, por për ne të tjerët këto gjëra janë të pazakonshme.

E këto gjëra – të cilat do t’ju bëjnë të pendoheni që nuk jeni sheikë arabë – mund t’i shihni më poshtë:

Pamjet janë të pabesueshme nga poshtë…

…edhe nga lartë!

Xhipat në Dubai janë të madhësisë “Mbret”.

Nëse ka shumë trafik, kështu sheikat e evitojnë atë me veturën e tyre.

Policia patrullon rrugët me Bentley, Ferrari dhe Lamborghini.

Në vend të çokollatave, mund të blini ari në automat me monedha.

Ari respektohet këtu.

Banorët e Dubai mbajnë gatopard në vend të maceve…

…ose tigra.

Argëtimi këtu është egzotik. Për shembull, robotët i ngasin devet.

Për ata që nuk kanë para, ka dyqane që ofrojnë gjëra pa pagesë.

Dhe për ata që kanë shumë para, ka shumë mënyra se si mund t’i shpenzojnë ato. Duke përfshirë një pjatë si kjo që kushton 1,000 euro.

Mund të qëndroni në një hotel me akuarium në mur.

Të luani tenis në fushë të tillë.

Të shkoni për ‘surfing’.

Ose të skijoni brenda qendrës më të madhe tregtare përderisa jashtë është 50°C.

Të blini një ‘kali besnik’.