Këto qytetet madhështore të gjithë duan t’i fotografojnë

Ka shumë vende të bukura në botë. Por disa mbesin më të popullarizuara se disa të tjera.

Dhe nuk është e vështirë të kuptohet pse – çdo njëri prej tyre është i mahnitshëm në mënyrën e vet.

Këtu janë 25 qytetet më të fotografuar në botë. Shpresojmë se  mund t’i vizitoni që të gjithë një ditë!

25. Firencë, Itali

24. Montreal, Kanada

23. Barcelonë, Spanjë

22. Taipei, Tajvan

21. Vancouver, Kanada

20. Vjenë, Austri

19. Lisbonë, Portugali

18. São Paulo, Brazil

17. Kiev, Ukrainë

16. Milan, Itali

15. Seattle, SHBA

14. Moskë, Rusi

13. Vestmannaeyjar, Islandë

12. Stamboll, Turqi

11. Tokio, Japoni

10. Amsterdam, Holandë

9. Venecia, Itali

8. Çikago, SHBA

7. Romë, Itali

6. San Francisco, SHBA

5. Singapor

4. Toronto, Kanada

3. Londër, Mbretëri të Bashkuar

2. Paris, Francë

1. Nju Jork, SHBA