Këto qytete të bukura evropiane duhet t’i vizitoni qysh tani

Evropa është me të vërtetë e bukur – dhe e lirë – për t’u vizituar, sidomos gjatë sezonës së verës.

Me pak para, ju mund të kënaqeni me ushqimin evropian, plazhet e Mesdheut dhe kështjellat të cilat e bëjnë Evropën një vend ideal për turistët e botës.

Këto janë qytetet e përballueshme të cilat mund t’i vizitoni qysh tani:

Porto, Portugali

Berlin, Gjermani

Zagreb, Kroaci

Pragë, Çeki

Bruksel, Belgjikë

Krakov, Poloni

Athinë, Greqi

Lubjanë, Slloveni

Agrigento, Itali

Split, Kroaci

Budapest, Hungari