Në këto vende turistët rrezikuan jetën vetëm për t’i vizituar

Disa njerëz shkojnë në vende të rrezikshme dhe rrezikojnë jetën e tyre, vetëm për të përfunduar aventurën.

Vendet që do t’i shihni në listën më poshtë, janë vende të rrezikshme të cilat lehtë mund t’ua marrin jetën vizitorëve të tyre, nëse nuk janë aq të kujdesshëm.

Këto janë vendet e rrezikshme, në të cilat njerëzit rrezikojnë jetën vetëm për t’i vizituar:

Kjeragbolten, Norvegji

Ura në Alpet Zvicerane, Zvicër

El Caminito Del Rey, Spanjë

Pishina e djallit, Zambia

Shkëmbinjtë e Moher, Irlandë

Mali “Huashan”, Kinë

Huayna Picchu, Peru