Ketrat ia ‘vjedhin’ rolin fotografit të natyrës

Një fotograf i natyrës që ka fituar shumë çmime dhe që është i njohur për fotografitë që ua bën ketrave, ka ndërruar rolet me ketrat kohët e fundit.

Geert Weggen, 48 vjeç, nga Suedia, vërejti se ketrat ishin mahnitur nga pajisjet e tij të fotografisë, kështu që ai vendosi t’i lërë ato të ‘kapin kamerën’.

Disa fotografi interesante dhe të bukura shfaqin rezultatin kur ketrat vendosën të bëjnë rolin e fotografit.

Fotografitë e tij mund t’i shihni më poshtë: