Kjo video e pabesueshme shfaq Romën ashtu siç nuk e keni parë kurrë

‘Lidhuni’ dhe bëhuni gati për një rrugëtim shumëngjyrësh nëpër Romë, me monumentet më të famshme të qytetit që shkëlqejnë në madhështi në këtë video të bukur.

Prej Koloseumit madhështor e deri tek Lumi Tiber që rrjedhë nën një perëndim dielli, fotografi ukrainas Kirill Neiezhmakov kaloi gjashtë ditë për të kapur pamje mahnitëse të këtij qyteti.

Më pas këto pamje ai i bëri së bashku në një video 52-sekondëshe, video kjo e cila i çon turistët në një rrugëtim të përshpejtuar nëpër rrugët e qytetit.

Shikojeni videon: