Kur nervozohet moti: Fotografitë më mahnitëse të stuhive nëpër botë

Moti – kur është i qetë dhe i bukur mund t’jua ndreq ditën, por kur është ‘nervoz’, është një pamje frikësuese për t’u shikuar, siç tregojnë edhe këto fotografi të pabesueshme.

Fotografitë zbulojnë dramën e plotë të stuhive që pushtojnë planetin tonë çdo herë.

Prej stuhive të thjeshta shiu e deri tek tornadot, këto fotografi të bëra nga ‘ndjekësit e stuhive’, që janë fotografë të guximshëm anembanë botës, tregojnë gjithashtu edhe si formohen stuhitë.

MailOnline Travel publikoi disa prej fotografive më mahnitëse të stuhive nëpër botë. Shikoni fotografitë më poshtë: