Ky hotel luksoz në Dubai ka bërë për vete shumë njerëz

Me dekorin e tij të mrekullueshëm, një klientelë të pasur dhe me iPad ari në çdo dhomë, nuk ka asgjë më modeste sesa hoteli Burj Al Arab në Dubai.

Ky hotel, që ka shtatë yje dhe helipadin e tij, është hoteli më i fuqishëm në rrjete sociale, duke mposhtur të gjithë rivalët me më shumë se gjysmë milion ndjekës në Instagram.

Përderisa vetëm elita e pasur globale mund ta përballojë qëndrimin në këtë hotel – që është 1,000 euro nata dhe deri në 20,000 euro për Suitën Mbretërore – kjo nuk na ndalon neve që të paktën ta shohim këtë hotel përmes fotografive.

Se si duket ky hotel madhështor, mund t’i shihni fotot më poshtë:

3E02CE9200000578-4286116-The_hotel_has_posted_just_over_1_000_images_to_its_Instagram_acc-a-94_1488810604516 3E025B3A00000578-4286116-An_aerial_shot_of_the_Burj_Al_Arab_fronted_by_a_luxurious_infini-a-84_1488809382344 3E025B2300000578-4286116-A_guest_enjoying_the_spacious_pool_equipped_terrace-a-83_1488809373422 3E025CF600000578-4286116-Others_come_paired_with_gushing_captions_dedicated_to_its_guest_-a-81_1488809360776 3E0254EE00000578-4286116-Facilities_include_a_restaurant_built_around_a_huge_aquarium_whi-a-78_1488809306067 3E0255B400000578-0-The_only_thing_better_than_an_immaculate_spa_is_one_overlooking_-a-56_1488807735620 3E0255D400000578-0-Knights_of_the_round_table_A_spectacular_meeting_room_in_the_Roy-a-53_1488807696951 3E0255E800000578-4286116-The_Burj_Al_Arab_was_created_to_represent_the_pinnacle_of_majest-a-79_1488809313353 3E0256A400000578-4286116-Lathered_in_over_6_500_sq_ft_of_gold_leaf_this_glittering_abode_-a-86_1488809398348 3E0261BF00000578-4286116-A_sheikh_hosts_a_meal_on_the_hotel_s_helipad-a-82_1488809366149 3E02554E00000578-4286116-It_boasts_nine_signature_restaurants_in_total_including_the_Al_M-a-88_1488809408577 3E02534200000578-4286116-With_its_chauffeur_driven_Rolls_Royces_and_celebrity_clientele_t-a-77_1488809298651 3E02560000000578-0-image-a-3_1488807012065 3E02566000000578-4286116-There_are_200_members_of_staff_out_of_a_total_1_500_dedicated_pu-a-87_1488809403152 3E02628700000578-4286116-The_looming_rainbow_coloured_atrium-a-85_1488809388222 3E02629300000578-4286116-The_hotel_has_posted_just_over_1_000_images_some_of_its_own_like-a-80_1488809354086