Ky ishull i pabesueshëm duket sikur është nxjerrë nga përrallat

Ishulli ‘Skye’, që ka pamjen e një ishulli përrallor, është ndoshta pjesa më e bukur e Skocisë.

Në këtë ishull jetojnë rreth 9,000 njerëz dhe turistët pushtojnë zakonisht këtë ishull gjatë muajve të verës.

Nuk është e vështirë të kuptohet pse – kush do të mund t’i rezistonte kësaj pamje mahnitëse të gjelbër, me ujëvara, male dhe lule të bukura të egra.

pushime.com ju fton në një rrugëtim mahnitës përreth këtij ishulli përmes fotografive më poshtë, të cilat shfaqin magjinë e pyjeve, kodrave dhe ujëvarave.

.

Ishulli Skye, është ishulli i dytë më i madh në Skoci.

Ky ishull ka disa lloje të ndryshme zogjësh dhe kafshë të tjera të egra.

Gjatë pranverës, mijëra lule çelin dhe mbulojnë ishullin.

Edhe vjeshta sjell lule mahnitëse ngjyrë vjollcë në ishull.

Male madhështore shihen deri aty ku syri mund të shikojë…

Kodrat e gjelbra janë bërë simbol si i ishullit ashtu edhe i Skocisë.

Pishinat e ashtuquajtura ‘Përrallore’ konsiderohet të jenë më të bukurat në këtë ishull.

Uji këtu është gjithmonë i pastër si kristal.

Kështjella Dunvegan, e ndërtuar që 800 vjet ndodhet në këtë ishull.

Ura mbi Lumin Sligachan ofron pamje mahnitëse.

Quiraing është një tjetër zonë me pamje mahnitëse,

Delet mund të shihen duke ngrënë bar pranë Loch Slapin.

Ishulli ka edhe shkëmbinj madhëshor.

Bregu ofron një pamje mahnitëse gjithashtu.