Ky plazh në Turqi ka ujin më të kaltër në botë

Kur mendojmë për plazhin, mendja na shkon tek ato më të mirat në botë – si për shembull Havai, Karaibet dhe Paqësorin Jugor.

Por, në fotografitë që do t’i shihni më poshtë të Oludeniz, sytë tanë janë kthyer kah Turqia. Oludeniz është një fshat-plazh në Detin Mesdhe dhe uji i tij ‘turpëron’ çdo plazh që keni parë deri më tani.

I njohur si ‘Laguna e Kaltër’, ky plazh është i mahnitshëm! Shikojeni më poshtë:

573e714b1600002a00f93f7f_1464290514-5719051

Butterfly Valley Oludeniz

Fethiye Oludeniz, Turkey beautiful paradise.
Fethiye Oludeniz, Turqi parajsë e bukur.

Oludeniz is a small village and beach resort on the Turquoise Coast of southwestern Turkey, at the conjunction point of the Aegean and Mediterranean seas. Oludeniz remains one of the most photographed beaches on the Mediterranean.

screenshot-1_1464290661-2399479 screenshot-2_1464290709-545707 screenshot-3_1464290750-8785863