Në këtë vend avionët fluturojnë pak metra mbi kokat e turistëve

Pushuesit e vizitojnë ishullin grek të Skiathos për diell, rërë dhe det, por asgjë nuk i mahnitë ata më shumë se sa ky atraksion.

Turistët mblidhen në skaji e aeroportit të ishullit çdo ditë për të përjetuar fluturimin e avionit të udhëtarëve pak metra mbi kokat e tyre.

Një video e publikuar në internet tregon se sa afër vijnë avionët aty, përderisa lëshohen poshtë në ishull. Shikojeni: