Në këto dhoma sekrete të aeroplanit pilotët flenë gjatë fluturimeve të gjata

Pilotët kanë kabina për të pushuar, aty ku ata mund të flenë gjatë fluturimeve të gjata dhe të lodhshme.

Këto kabina ndodhen zakonisht prapa kabinës së pilotit dhe sipër klasit të parë. Këto zona të vogla të gjumit zakonisht përmbajnë një shtrat, ulëse dhe nganjëherë TV dhe një banjo.

Pasagjerët nuk janë të vetmit që flenë gjatë fluturimeve të gjata. Edhe pilotët dhe shoqëruesit e fluturimit kanë nevojë për pushim, gjithashtu – por ju nuk do të mund t’i shihni ata kurrë duke fjetur.

Shumica e pasagjerëve që udhëtojnë me aeroplan nuk ia kanë idenë për këto vende të fshehta në aeroplan. Përmes fotove më poshtë do të mund t’i shihni se si duken ato:

BByDYOl BByDYOy BByE1eG BByE1ep BByE1ev BByE6cU BByE6d6pilot pilotet BByE8y9 BByE8yl BByEaXI BByEdqI