Njihuni me hotelin pa mure në Zvicër

“Null Shtern” thyen të gjitha stereotipat rreth hoteleve luksoze. Në këtë hotel nuk ka asgjë përveç një shtrati dhe dy tavolinave të vogla pranë tij.

Pa dyer, pa mure, pa çati – vetëm pamje mahnitëse të Alpeve Zvicerane përreth jush.

Përndryshe, nga gjermanishtja emri i këtij hotelit përkthehet në “Zero Yje”. Por ju shihni miliarda yje sipër jush, sidoqoftë!

Ne në pushime.com jemi mahnitur aq shumë nga ky vend sa që mund ta konsiderojmë si një dhuratë të mahnitshme për udhëtarët nga çdo kënd i botës.

Se si duket ky hotel i hapur në Zvicër vitet e fundit, mund t’i shihni fotot më poshtë:

5898755-located-6463-feet-above-sea-level-the-null-stern-sits-in-the-middle-of-the-swiss-alps-it-costs-about-210-a-night-1469584748-1000-8173884b54-1484149902 5898805-but-like-a-normal-hotel-room-service-in-the-form-of-a-personal-butler-comes-to-guests-1469585102-1000-8173884b54-1484149902 5898905-fortunately-if-theres-bad-weather-then-guests-can-cancel-their-reservations-last-minute-1469585337-1000-8173884b54-1484149902 5898955-to-install-the-bed-on-the-mountains-a-construction-crew-flattened-the-land-1469584595-1000-8173884b54-1484149902 5899005-zero_star_hotel_landversion_2016_11null_stern-1469584294-1000-8173884b54-1484149902 5899055--and-prepares-guests-meals-including-dinner-and-breakfast-in-bed-1469585259-1000-8173884b54-1484149902