Njihuni me ishullin më luksoz në botë

Amanpulo në Ishullin Pamalican cilësohet të jetë një nga ishujt turistikë më të bukur në botë.

Ishulli shumë i bukur dhe shumë privat ndodhet në Filipine dhe është aq i bukur sa që ka mahnitur të gjithë ata që e kanë parë qoftë edhe vetëm në foto. Në ishull ndodhen 40 dhoma, ose ‘kasitas’, një klub nate, bar dhe bar në plazh.

Për njerëzit super-të pasur, ka vila private në shitje. Një vilë me katër dhoma, e ngjashme me atë të Madonës e cila kishte kaluar një muaj në këtë ishull, kushton 6.2 milionë dollarë.

Në këtë ishull të VIP-ve kanë pushuar edhe Brad Pitt me Angelina Jolie. Se si duket ky ishull mund t’i shihni fotot më poshtë:

36ffa4c700000578-3706322-image-a-5-1470898249336_1477063347-170563 36ffa4d600000578-3706322-image-a-6-1470898261706_1477063324-7080969 36ffa4f700000578-3706322-the-happiest-hour-a-floating-bar-is-available-for-rent-by-the-ho-a-1-1470951182729_1477063356-6067856 36ffa47e00000578-3706322-image-a-2-1470951183190_1477063365-506938 36ffa49e00000578-3706322-image-a-11-1470898280989_1477063335-769666 3704b1d700000578-3706322-image-a-13-1470898284408_1477063373-1987296 3704b8e800000578-3706322-image-a-28-1470898474139_1477063383-5770579 3704b32200000578-3706322-image-a-9-1470898272267_1477063317-4973254 3704ba5b00000578-3706322-image-a-22-1470898454830_1477063402-4621016 3704bb2300000578-3706322-image-a-19-1470898441680_1477063412-5471925 3719f0dd00000578-3706322-image-a-14-1470903780899_1477063422-7095722 3719f0f500000578-3706322-bliss-the-calmest-water-is-found-on-the-western-side-of-the-isla-a-4-1470951183504_1477063432-185617 3719f0fd00000578-3706322-image-a-9-1470900907637_1477063441-8101671