Njihuni me parajsën e Skiathos në Egje

Vetëm 40 minuta fluturim larg Athinës mbi Egje ndodhet Skiathos, një ishull i gjelbër që ka më shumë se 50 plazhe.

Ishulli, pavarësisht se është vetëm 11km i gjatë dhe 10km i gjerë, ka shumë lokale, bare, restorante dhe taverna.

Ai ofron edhe sporte ujore, ecje dhe disa manastire – disa prej të cilëve janë ende aktivë, kështu që ka shumë për të parë dhe eksploruar në këtë ishull.

Mail Online qëndroi në këtë ishull dhe nxori disa fotografi të cilat tregojnë se si është të kalosh një pushim në të.

Shikoni fotot më poshtë: