Njihuni me pyllin e kaltër në natyrën magjike të Belgjikës

Ky pyll i kaltër që duket sikur është nxjerrë nga përrallat, ndodhet në Belgjikë.

Pylli njihet me emrin Hallerbos dhe ngjyrën e kaltër e merr në pranverë, për shkak të lulëzimit të miliona luleve të llojit zymbyl.

Ky vend magjik, çdo herë gjatë muajve prill-maj transformohet në një peizazh përrallor.

Dhe sigurisht, kur zymbylat e egër lulëzojnë dhe e shndërrojnë pyllin në një magji të kaltër, shumë turistë shkojnë për ta vizituar.

Se si duket ky pyll mund t’i shihni fotot më poshtë: