Njihuni me pishinën përrallore në Slloveni të krijuar nga natyra

Të lundrosh përreth liqenit ‘Bled’ të bën të mendosh se je në përralla – duke pritur ta takosh Borëbardhën dhe krijesat magjike.

Ajri mban një erë të freskët dhe bari është i zbukuruar me lule. Bled në Slloveni është aq i bukur sa që duket sikur diçka nga Disney.

Madje, ka kohë që besohet se ajri i pastër i liqenit dhe uji i tij kanë veti shëruese. Bled është vazhdimisht në top listat e vendeve më të bukura në botë, dhe kjo nuk është e vështirë të kuptohet pse.

Liqeni duket si një pishinë e madhe natyrale, me një ujë fantastik. Shikojeni pamjen e tij:

35185e9400000578-0-image-a-1-1465633452865_1465766931-2269674 3526240100000578-0-image-a-7-1465634132344_1465766955-9056088 3526242500000578-0-image-a-10-1465634140388_1465766962-4062306 3526249500000578-0-image-a-3-1465634117375_1465766947-1242578 Beautiful-landscape-Lake-Bled-Slovenia-Wallpaper-Hd-915x515 bled_lake img_0798-ps Lake-Bled-Slovenia-Wallpapers wondeful-bled-lake-and-island