Aurora Resort & spa

79

Aurora Resort & spa

Një strehë paqeje dhe qetësie, një përvojë që nuk duhet të harrohet ...
Spa-i i klasit botëror, restorant modern, strehim i jashtëzakonshëm, pishina të qetë, mikpritje dhe shërbim të njohur, së bashku me një shumëllojshmëri të pasur amenitiesesh të ndryshme të pakrahasueshme kudo në vend e bën këtë turistik luksoz ende intime një largim të përsosur nga perditshmeria

Në një lartësi prej 1100m, vendpushimi gjendet në pjesën malore lindore të Maqedonisë afër qytetit të Berovës, me pamje nga liqeni i vendosur në një pellg të mrekullueshëm piktoresk të Maleshit.

Kudo që merr aventura juaj gjatë ditës, të gjitha komfortet dhe lehtësitë që ju nevojiten për t'u çlodhur dhe rimbushur presin në fund të ditës. Dhoma luksoze dhe elegante të dizajnuara për të ofruar rehati të pabesueshme janë të vendosura në të gjithë vendpushimin. Çdo strehim përmban materiale eko-miqësore që plotësojnë pyllin e habitshme pishin që rrethon vendpushimin.


Package Details The package includes: * 1 Overnight on HB basis (breakfast & dinner) * SPA Services (indoor swimming pool, steam bath & sauna) 1 hour per overnight * 30% discount on the remaining SPA facilities (massages. Jacuzzi)

Kushtet e Sherbimit:

Rezervimi:

Të gjitha rezervimet mund të bëhen përmes Web faqës, Emailit apo Telefonit të Pushime.com, dhe këto kërkesa merren seriozisht nga ana e stafit tonë duke e konsideruar si të rëndësishme te gjithë procesit nga fillimi i udhëtimit/pushimeve, deri në mbarimin e tyre nga klientët tanë te organizuar në grupe ose individë. Kushtet e rezervimit të shërbimit kanë të vetmin qëllim që të qartësojnë marrëdhëniet klient – agjensi për të evituar ndonjë keqkuptim në lidhje me rezervimin tuaj.

Rezervimi është valid vetëm në rastin e konfirmimit nga ana e stafit të Pushime.com.

Anulimi:

Të gjitha shërbimet e rezervuara dallojnë për nga specifikacionet e tyre, rrjedhimisht anulimet e tyre kanë kushtet strikte të vendosura nga tour operatorët e jashtëm.

Ju lutemi që për anulimin e rezervimit të shërbimit tuaj të na kontaktoni direkt përmes emailit apo numrave tanë të telefonit.

Çmimi:

Të gjitha çmimet e ofertave te Pushime.com LLC janë në valuten euro.

Mënyra e pageses:

Pagesa e rezervimit të shërbimit/produktit nga ana e klientit mund të bëhet përmes:

Transferit Bankar në llogaritë e Pushime.com LLC

Debit apo Kredit Kartele përmes POS-it në zyret e Pushime.com LLC

Para të gatshme (Cash) në zyret e Pushime.com LLC

* Te gjitha shpenzimet dhe komisionet bankare duhet te barten nga ana e klientit

* Kushtet e lartë cekura në raste të caktuara mund të janë fleksibile duke u bazuar në marrëdhënjen dhe arritjen e marreveshjes në mes klientit dhe kompanisë Pushime.com.

Ankesa dhe sygjerime:

Për çdo ankesë apo sygjerim tuajin ju lutem na shkurani ne info@pushime.com.

Na Kontaktoni

E Hënë - e Shtunë prej 09h deri 18h

Rezervime dhe Informata në
+381 38 717333 dhe +386 49 717555
info@pushime.com