Hotel Strazhite

320

Hotel Strazhite

4 Netë 320€
7 Netë 517€

Hoteli STRAZHITE SUPERIOR **** është një nga hotelet më luksoze me 4 yje në Bansko.
Rinovuar gjatë vitit 2015. Gjendet në vendin më atraktiv në Bansko vetëm 400m larg skiliftit.
Hoteli Strazhite – gjindet 400 m nga Gondola, ofron parking privat, hapësirë për ruajtjen e skive, rent a Bike, ping pong, biliardo, dhe pikado.

Shërbimet e hotelit
Internet
Restaurant
Restaurant A’la Carte
24 orë shërbim dhome

Të gjitha dhomat përmbajnë
Тv Satelitor
Telefon
Mini bar
Tharëse flokësh
Banjo

SPA shërbimet

Pishinë e brendshme
Sauna
Banja turke (Hammam)
Fitnes
Masazha (me pagesë)

Në çmim përfshihen:
• Akomodimi në hotel në dhomë dyshe
• Shërbimi HB (mëngjes dhe darkë)
• Skijim në mbërmje
• Transferi me bus deri te Gondolla
• Mësuesi i skijimit dhe snowboardi-t
• Përdorimi i saunës, fitnesit, qendrës SPA dhe fasilitetet të tjera
• SKI Paketë - Ski Pass, ski, qizme, snowboard dhe shkopinjtë

Kushtet e Sherbimit:

Rezervimi:

Të gjitha rezervimet mund të bëhen përmes Web faqës, Emailit apo Telefonit të Pushime.com, dhe këto kërkesa merren seriozisht nga ana e stafit tonë duke e konsideruar si të rëndësishme te gjithë procesit nga fillimi i udhëtimit/pushimeve, deri në mbarimin e tyre nga klientët tanë te organizuar në grupe ose individë. Kushtet e rezervimit të shërbimit kanë të vetmin qëllim që të qartësojnë marrëdhëniet klient – agjensi për të evituar ndonjë keqkuptim në lidhje me rezervimin tuaj.

Rezervimi është valid vetëm në rastin e konfirmimit nga ana e stafit të Pushime.com.

Anuilimi:

Të gjitha shërbimet e rezervuara dallojnë për nga specifikacionet e tyre, rrjedhimisht anulimet e tyre kanë kushtet strikte të vendosura nga tour operatorët e jashtëm.

Ju lutemi që për anulimin e rezervimit të shërbimit tuaj të na kontaktoni direkt përmes emailit apo numrave tanë të telefonit.

Çmimi:

Të gjitha çmimet e ofertave te Pushime.com LLC janë në valuten euro.

Mënyra e pageses:

Pagesa e rezervimit të shërbimit/produktit nga ana e klientit mund të bëhet përmes:

Transferit Bankar në llogaritë e Pushime.com LLC

Debit apo Kredit Kartele përmes POS-it në zyret e Pushime.com LLC

Para të gatshme (Cash) në zyret e Pushime.com LLC

* Te gjitha shpenzimet dhe komisionet bankare duhet te barten nga ana e klientit

* Kushtet e lartë cekura në raste të caktuara mund të janë fleksibile duke u bazuar në marrëdhënjen dhe arritjen e marreveshjes në mes klientit dhe kompanisë Pushime.com.

Ankesa dhe sygjerime:

Për çdo ankesë apo sygjerim tuajin ju lutem na shkurani ne info@pushime.com.

Na Kontaktoni

E Hënë - e Shtunë prej 09h deri 18h

Rezervime dhe Informata në
+381 38 717333 dhe +386 49 717555
info@pushime.com