Pamja e mrekullueshme e Kapadokias nga lartë

Peizazhi i mrekullueshëm i Kapadokias është një nga atraksionet më të mëdha të Turqisë, si dhe fushat e bukura së bashku me shpellat misterioze të gurit që kanë tërhequr vëmendjen e një numri të madh të vizitorëve.

Pamja nga ajri që ofron ky vend është madhështore, që të lë pa fymë. Kur mëngjesi agon, një numër i konsiderueshëm i balonave prej ajri ngadalë ngrihen në koordinim me diellin, duke ofruar një perspektivë të mrekullueshme.

Kjo video ju sjell pamjet më të mira të cilat e shfaqin magjinë e Kapadokias. Shikojeni atë: