Pamje mahnitëse nga droni shfaqin bukurinë e Islandës

Prej grykave të thella e deri te dritat e pakapshme veriore, pamje të reja nga droni tregojnë bukurinë madhështore të Islandës.

Një ekip film-krijuesish, në fillim të këtij viti kërkuan nëpër vendin vullkanik për të kapur një sërë peizazhesh unike nga ajri.

Tani, një video e gjatë pesë minuta, e titulluar “The North Awekens” (Veriu Zgjohet), i çon shikuesit nëpër një fluturim të mahnitshëm mbi akullnajat dhe shkëmbinjtë e thyer të Islandës.

Shikojeni videon më poshtë: