Parisi duket më i bukur se kurrë pas borës që ra këtë javë

Qyteti i Dashurisë ka marrë një pamje përrallore dimërore pas borës që ra në Paris këtë javë.

Monumentet ikonike si Notre Dame dhe Kulla e Ajfelit janë mbuluar me borë, dhe kështjella e famshme e Disneyland Paris është duke ndryshuar ngjyrë.

Shumë turistë që ishin për vizitë në kryeqytetin francez mbetën aty edhe për disa orë, pasi shumica e shërbimeve të trafikut janë shtyrë ose anuluar.

Megjithatë, ndryshe nga turistët, parisienët u kënaqen me pamjen e bukur që qyteti i tyre e mori.

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 07: A view of the Champs de Mars as snow falls on February 7, 2018 in Paris, France.According to the weather forecast, it will snow heavily during the night and it might cause disruption in Paris and its suburbs (Photo by Thierry Orban/Getty Images)