Peizazhe mahnitëse të natës nën qiellin e stolisur me miliarda yje

Një fotograf i talentuar nga Finlanda ka kapur bukurinë e pabesueshme të Rrugës së Qumështit në ishullin e Rhodes në Greqi dhe në Finlandë afër Kirkkonummi.

Fotografitë e pabesueshme të Oscar Keserci shfaqin qiellin e natës të stolisur me miliarda yje, të cilët krijojnë një pamje përrallore në plazhet me rërë, rrugët boshe dhe më tepër.

Fotografi i talentuar përdori dy kamera të ndryshme DSLR, lente të gjera dhe një tripod. Së bashku me fotografitë ai ka mbledhur rreth 10,000 fansa në Facebook dhe 4,000 në Instagram.

3C8740A300000578-4171830-image-m-137_1485789857624 3C8740A700000578-4171830-This_stark_landscape_was_captured_at_Jurmo-m-131_1485789222959 3C8740AB00000578-4171830-image-m-134_1485789730319 3C8740AF00000578-4171830-Pier_of_dreams_Inkoo_Finalnd-m-112_1485787780603 3C8740B300000578-4171830-Road_to_universe_was_shot_in_the_photographer_s_hometown_of_Kirk-m-129_1485789207418 3C87404B00000578-4171830-Stars_are_reflected_in_the_water_at_Inkoo_in_Finland-m-132_1485789625758 3C87404F00000578-4171830-Mr_Keserci_s_striking_shot_of_a_cottage_is_actually_a_composite_-a-4_1485851174360 3C87405B00000578-4171830-image-m-89_1485783121865 3C87406B00000578-4171830-The_inky_sky_filled_with_clouds_and_a_scattering_of_stars_looks_-a-3_1485851174359 3C87407B00000578-4171830-image-m-115_1485788974769 3C87407F00000578-4171830-1_Jurmo_Finland_Through_me_pictures_I_try_to_give_inspiration_to-m-113_1485788317524 3C87408B00000578-4171830-image-a-90_1485783129143 3C87409B00000578-4171830-image-m-139_1485789869207 3C87409F00000578-4171830-image-a-110_1485787661064 3C87404000000578-4171830-Milky_way_over_Jurmo-m-147_1485793314541 3C87405300000578-4171830-image-a-116_1485788983443 3C87406100000578-4171830-The_old_windmill_at_Kirkkonummi_is_made_of_a_composite_picture_o-a-2_1485851174357 3C87406700000578-4171830-He_added_Being_out_in_the_nature_at_night_is_a_really_different_-m-140_1485790321367 3C87407000000578-4171830-Endles_skies_A_single_home_lit_up_under_a_starry_sky_looks_appea-a-5_1485851174365 3C87407700000578-4171830-Standing_alone_Pitch_black_night_in_Jurmo_Finland_The_combinatio-m-114_1485788461157 3C87408300000578-4171830-A_self_taught_photographer_from_Finland_has_captured_the_mesmeri-m-82_1485782928320 3C87408700000578-4171830-image-m-136_1485789748193 3C87409300000578-4171830-A_bale_of_hay_is_snapped_at_Harvest_time_in_Kimito_Finland-a-133_1485789633171 3C87409700000578-4171830-image-m-111_1485787666732