Piloti kapë pamje mahnitëse nga kabina e aeroplanit

Të gjithë e dimë se pamja më e mirë në një aeroplan është nga kabina e pilotit – dhe këto fotografi më poshtë e dëshmojnë më së miri këtë.

Ushqeni sytë tuaj me disa prej fotografive më të bukura që piloti dhe fotografi Christiaan van Heijst i bëri në vitin 2017.

Ai fluturon me një Boeing 747-8 dhe prodhoi fotografi mahnitëse nga kabina e tij gjatë vitit të kaluar. Fotografitë përfshijnë rrufe, yje, Dritat Veriore, re dhe qytete të ndriçuara gjatë natës.

Shikoni fotot:

Pamje mahnitëse të perëndimit të diellit mbi Alaska

Peizazhi i bukur i Pakistanit

Një rrufe dramatike shpërthen para kabinës së aeroplanit 747-8

Re të pabesueshme mbi Oqeanin Paqësor

Një stuhi gjigante shpërthen në Arkansas, SHBA, në këtë fotografi mahnitëse

Një foto e bukur mbi Kanada

Kjo foto e bukur shfaq një raketë kineze në qiellin e natës mbi Oqeanin Atlantik mes Afrikës dhe Amerikës së Jugut

Rruga e Qumështit shkëlqen mbi Brazil

Mongolia nën dritën e Hënës

Kjo foto u bë mbi Alaska

Dritat Veriore duken magjike në këtë foto mbi Kanada

Kjo foto shfaq bukurinë e asaj që ndodh kur drita e Diellit bllokohet nga pluhuri ndëryjor që shfaqet mes tij dhe Tokës

Perëndim dielli mbi Mongoli

Një tjetër pamje magjike e Dritave Veriore mbi Kanada

Pamje magjike mbi Indi