Plazhet më të bukura të qyteteve të botës

Shumica e njerëzve ëndërrojnë që të paketohen dhe të shpërngulen në vende ku mund të pushojnë më shumë sesa vetëm verës.

Përreth botës, ekzistojnë plazhe të bukura të cilat ndodhen në qytete – dhe ku mund të argëtoheni në maksimum.

Një listë nga Numbeo dhe Nomad List ka gjetur disa qytete, plazhet e të cilave janë thjeshtë mahnitëse.

Algrave, Portugali

Cartagena, Kolumbi

Hoi An, Vietnam

Taghazout, Maroko

Canggu, Bali

Split, Kroaci

Gulfport, Mississippi

Las Terrenas, Republika Dominikane

San Pancho, Meksikë

Koh Phi Phi, Tajlandë

Granada, Nicaragua

Las Palmas, Gran Canaria, Spanjë