Plazhet më të bukura në botë, pamje nga ajri

Fotografi nga Los Anxhelosi, Gray Malin, ka kaluar pesë vitet e fundit duke i fotografuar plazhet më unike në botë nga pamja e ‘syrit të shpendëve’.

Duke qëndruar në anën e një helikopteri pa dyer, ai ka udhëtuar në Afrikë, Australi dhe Amerikë të Jugut.

Rio de Zhaneiro, Brazil1
Sidnej, Australi2
Rimini, Itali3
Rimini, Itali4
Rio de Zhaneiro, Brazil5
Marmi, Itali6
Cape Town, Afrikë të Jugut7