Rrugët me pamjet më mahnitëse në Evropë

Këto janë fotografitë mahnitëse që dëshmojnë se Evropa ka disa prej rrugëve më skenike në botë.

Fotografi Ervin Boer nga Rumania i bëri këto fotografi përderisa ishte duke udhëtuar me Kompaninë “Great Rally” – që organizoi një udhëtim tre ditor nga Belgjika në Austri.

Përderisa ishte duke udhëtuar, Boer, që poston shumicën e punës së tij në Facebook, ishte në Belgjikë, Gjermani, Zvicër, Itali dhe Austri dhe udhëtoi nëpër rrugët e famshme si San Bernardino, Umbrial Pass dhe gjithashtu nëpër Pyllin e Zi.

Këto janë rrugët më skenike në Evropë:

Rruga Alpine, Austri

Rruga Umbrial Pass, në kufirin mes Zvicrës dhe Italisë

Rruga Stelvio Pass, një rrugë malore në Alpet Italiane

Stelvio Pass në Itali

Gjithashtu Stelvio Pass, në Itali

Një super-veturë në rrugën Stelvio Pass

Rruga Gotthard në Zvicër

Rruga Furka Pass në Alpet Zvicerane

Gjatë udhëtimit të tij, Boer ishte në pesë vende duke përfshirë Belgjikën, Gjermaninë, Zvicrën, Italinë dhe Austrinë. Në foto është Rruga Tremola në Zvicër.

Pylli i Zi në Gjermani