Rrugët më piktoreske në Evropë

Prej qyteteve më të bukura e deri tek fshatrat e largëta dhe ndërtesat e pazakonshme, Evropa është një strofull i vendeve me rrugë shumëngjyrëshe.

Më poshtë mund t’i gjeni vetëm disa prej rrugëve më të pëlqyeshme dhe më me ngjyra.

Colmar, Francë

Braunschweig, Gjermani

 La Muralla Roja, Spanjë

 

 

Burano, Itali

 

 

Stortorget në Stokholm, Suedi

Nyhavn, Kopenhagë

Sheshi kryesor i Poznan, Poloni

Vernazza, Itali

Rue Cremieux në Paris, Francë