Shikoni një shoqëruese fluturimi si i këndon një fëmije që po qante në një fluturim të gjatë (VIDEO)

Edhe më të mirët mund të humbasin në një fluturim të gjatë. Edhe pse ka shumë tregime horror rreth marrjes së fëmijëve në aeroplanë (si ky fëmijë  i cili bërtiti për tetë orë ), një veprim i vogël i mirësjelljes bëri një ndryshim të madh për një nënë në bord – dhe pjesën tjetër të udhëtarëve, gjithashtu. KHON2 raporton se një nënë po udhëtonte me tre fëmijë të vegjël në një fluturim Hawaiian Airlines në Los Anxhelos kur një nga të vegjëlit e saj u shqetësua. Ai kishte qarë për gjysmë ore kur ndihmësja e fluturimit Gina Reyes hyri dhe e mori në krahë. “Pashë një vend ku mund të ndihmoja,” i tha ajo KHON2. “Isha duke u rrëfyer dhe duke kënduar me të, po i këndoja ninulla”. Për Reyes, pseudonimi i të cilëve në mesin e miqve është “Momma Gina”, ishte një lëvizje e natyrshme. Ajo ka katër fëmijë të saj. Rachel Yuen Nih u prek nga gatishmëria e Reyes për të ndihmuar. “Është vetëm se mirësia njerëzore” tha ajo. Hawaiian Airlines e publikoi në llogarinë e tyre në Twitter videon, dhe njerëzit e përgëzuan për mirësinë e saj.

 

©thisisinsider.com

https://twitter.com/KHONnews/status/963985760268443648?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E964062234539274240&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thisisinsider.com%2Ffight-attendant-comforts-crying-child-hawaiian-airlines-2018-2https://twitter.com/KHONnews/status/963985760268443648?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E964062234539274240&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thisisinsider.com%2Ffight-attendant-comforts-crying-child-hawaiian-airlines-2018-2