Shikoni se si pasagjeri bëri pompa gjatë fluturimit në aeroplan (VIDEO)

Një pasagjer ishte vërejtur duke bërë pompa në mes të rreshtit në aeroplan gjatë fluturimit të tyre. Një video nga Instagrami  i @_eknd  u postua në llogarinë ShamingInstagram të pasagjerëve, duke lënë shumë përdorues të ndjehen të konfliktuar.

Disa pasagjerë, pas shikimit të videos ishin mjaft të neveritur me personin, duke pohuar se katet janë ndoshta një nga pjesët më të ndyra të avionit. “Unë shqetesohem për faktin që po prek dyshemenë e avionit”, – tha një përdorues.

Të tjerët ishin më të shqetësuar për pasagjerin që bllokon rreshtin për të tjerët dhe grumbullimin e hapësirës së punës së pjesëtarëve të fluturimit.

Përdorues të tjerë erdhën në mbrojtjen e pasagjerëve, duke thënë se stërvitja është shumë më mirë sesa thjeshte një shëtitje e shkurtër përgjatë rreshtit. “Asgjë e keqe me bërjen e disa pompa në një avion gjatë fluturimeve të gjata. Promovon qarkullimin e mirë të gjakut”.

Nuk është me të vërtetë e shëndetshme për t’u ulur në një gjendje për 12 orë drejtë. Unë nuk mendoj se njerëzit duhet të turpërohen për të ushtruar, “tha një tjetër, duke shtuar,” Unë jam i sigurt se ata do të kishin lëvizur nëse dikush do të  donte të kalonte. ”

Videoja ka pasur mbi 212,000 shikime.

 

©travelandleisure.com