Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Bullgari

Dy destinacionet më të mira dimërore në Bullgari

Dimri në Bullgari është me borë, por gjithmonë i mirë për të udhëtuar.

Bansko, Bullgari: Destinacioni më i mirë dimëror

Ky qytet bullgar është një destinacion perfekt për një aventurë të lirë gjatë dimrit.

Ky është vendpushimi më popullor i Bullgarisë

Borovets është qendra më e vjetër e skijimit dhe më modernja në Bullgari. Në fund të shekullit IXX shfrytë...

Aventurat që duhet t’i përjetoni gjatë dimrit

Ka më shumë gjëra që mund të bëni në Alpet e Evropës sesa vetëm të rrëshqisni mbi borë me ski.

Bansko, Bullgari: Destinacioni më i mirë dimëror

Ky qytet bullgar është një destinacion perfekt për një aventurë të lirë gjatë dimrit.

Shpella me “Sytë e Zotit” në Bullgari

E ndodhur në Iskar Gorge, në njërin prej rajoneve më të mëdha karstike në Bullgari, Prohodna është...