Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Dubai

Mrekullitë arkitekturale të Dubai që mahnitin të gjithë

Peizazhi futurist dhe i shkëlqyeshëm i Dubai përmban struktura inovative, si dhe ndërtesat më të larta...

Pamje mahnitëse shfaqin Dubain mbi re

Pamje mahnitëse kanë kapur rrokaqiejt e Dubait duke “shpuar” retë, pasi një mjegull mbuloi qytetin...

Të lëshohesh nga rrokaqiejt e Dubai me litar

Dubai po iu ofron kërkuesve të aventurave një mënyrë të re për t’i parë rrokaqiejt e tij – duke la...

Ky hotel në Dubai ndodhet tërësisht nën ujë

Dubai është Mbretëria e Kënaqësisë, aty ku të gjithë do të dëshironin të pushojnë. 

Kështu ndryshuan qytetet më të njohura të botës përgjatë viteve

Duket se koha po vrapon çdo herë e më shpejt çdo vit.

Ky hotel në Dubai ka pyll brenda tij

Arkitektët në Dubai janë duke e ndërtuar hotelin e parë në botë me pyll brenda tij.

Këto foto mahnitëse tregojnë sa shumë ka ndryshuar Dubai brenda 60 viteve

Sot, qyteti i Dubait është i mbushur me rrokaqiej mahnitës më shumë se çdo qytet tjetër në Tokë.

Këto gjëra të pabesueshme ndodhin vetëm në Dubai

Të gjitha këto fenomene janë të zakonshme për banorët e Dubai, por për ne të tjerët këto gjëra janë të paz...

Ky hotel luksoz në Dubai ka bërë për vete shumë njerëz

Me dekorin e tij të mrekullueshëm, një klientelë të pasur dhe me iPad ari në çdo dhomë, nuk ka asg...

Këto foto nga ajri shfaqin Dubain ashtu siç nuk e keni parë kurrë

Pothuajse mund ta ndjesh ngrohtësinë e shkretëtirave dhe aromën e detit në këto fotografi mahnitës...