Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Fluturim

Ilaçet që s’duhet t’i merrni para fluturimit me aeroplan

Çdo ditë, më shumë se 10 milionë njerëz marrin një fluturim për diku në botë.

A është mirë të fluturoni me aeroplan gjatë shtatzënisë?

Rekomandohet që fluturimi me aeroplan të bëhet në mes të shtatzënisë, midis javës 14 dhe 18, kur r...

Këto gjëra mos i bëni kurrë në aeroplan

Këto ditë, falë linjave ajrore me kosto të ulët, udhëtimi me aeroplan është bërë i zakonshëm. Ndërkohë ...

Kështu mund ta largoni stresin e fluturimit me aeroplan

Udhëtimi ajror mund të jetë një eksperiencë e keqe për shumë njerëz.

Këshilla për një fluturim ideal, të cilat udhëtarët duhet t’i dinë

Aeroplanët janë një nga format më moderne të transportit, dhe nuk është befasi pse shumica e njerë...