Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Foto

Çifti bëjnë foto mahnitëse të fejesës në qytetin e lashtë

E gjitha filloi me një pyetje të thjeshtë – cila është ngjyra jote e preferuar? Kjo është një nga gjëra...

13 vendet ku është e ndaluar të bëni foto

Fotografitë janë një nga dhuratat më të mira. Me vetëm një klik të butonit, ju i bëni të pavdekshme ku...

Fotografitë më mahnitëse të natyrës nëpër botë

Natyra është e mbushur me gjëra të pabesueshme, unike dhe të bukura.

Në këto 8 vende të botës është e ndaluar të fotografosh!

Të gjithë mezi presin të udhëtojnë dhe të shkojnë në pushime në vendet e tyre të preferuara, për t...

Këto foto dëshmojnë se bota është më e mahnitshme sesa që duket

Bota në të cilën ne jetojmë është e mbushur me gjëra të mahnitshme.

Këto fotografi të bukura u kapën në momentin e duhur

Aftësia për të kapur fotografi në momentin e duhur është një lloj arti në vete.

15 foto të pabesueshme të bëra nga lartë

Fotografitë me pamje nga lartë tashmë janë duke u bërë të popullarizuara këto ditë.

Këto foto po marrin pjesë në garën e Sony për fotografinë më të mirë të vitit

Këto janë disa prej fotografive që janë futur në listën e shkurtër për të garuar për foton më të m...

Instagrami i këtij 16-vjeçari po mahnitë të gjithë me fotot e udhëtimeve

Jannik Obenhoff është një fotograf 16 vjeç. Ai jeton në Gjermani, një vend i bekuar me pyje, male ...

15 fotot të cilat duken sikur janë bërë në një planet tjetër

Nganjëherë, shikojmë një foto të ndonjë vendi të panjohur në botë, dhe fillojmë të dyshojmë se a e...