Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Hotelet

10 hotelet me pamjen më mahnitëse në botë

Kur mendoni se ku mund të jenë hotelet me pishina dhe pamje mbresëlënëse, Mançesteri në Angli mund...

Hotelet më të pabesueshme në botë

Në përpjekje për të tërhequr sa më shumë klientë, pronarët e hoteleve gjithmonë kërkojnë të dizajn...

Hotelet e pabesueshme të cilët do t’ju lënë pa fjalë

Të kalosh pushimin në një skaj shkëmbi ose në një kapsulë nënujore, duke admiruar botën përreth, ë...

22 hotelet më të mira në botë

Në përpjekje për të tërhequr sa më shumë klientë, pronarët e hoteleve gjithmonë kërkojnë të dizajn...